Alternativ på långtidsparkering vid Arlanda till bra pris

långtidsparkering vid Arlanda

För dig som behöver ta bilen till flygplatsen kan det vara knepigt att veta vilket alternativ av parkeringar som passar bäst. Särskilt om du ska resa från en stor flygplats som Arlanda där det finns en hel del olika parkeringar att välja bland. Du vill antagligen hitta ett alternativ som ligger nära flygplatsen och som du smidigt kan nå terminalerna ifrån, men samtidigt till ett bra och rimligt pris. Nedan följer förklaringar på några av de vanligaste parkeringstyperna som erbjuder långtidsparkering vid Arlanda för att du lättare ska kunna välja något som passar dig.

Flygplatsens egen parkering

Arlanda har ett antal egna parkeringar som drivs av det statliga bolaget Swedavia. Där kan du parkera bilen under längre stunder och tar dig smidigt till alla terminaler med transferbussarna som går med korta mellanrum. Fördelen med flygplatsens egna parkeringar är att de ligger på nära avstånd från terminalerna, men de har dock ofta ett högre pris än långtidsparkeringar lite längre bort.

Hotell med långtidsparkering vid Arlanda

Går ditt plan sent på kvällen eller tidigt på morgonen kan det vara en smart idé att boka ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda. På så sätt behöver du inte stressa till flygplatsen samma dag, utan kan njuta av en god natts sömn och hotellets alla faciliteter. Det är ett utmärkt alternativ för de som reser med jobbet och kanske behöver ha ett mötesrum tillgängligt. Kontrollera då att det finns på det hotell ni planerar att boka. Det gör att ni kan starta konferensen redan på hotellet och sedan i lugn och ro ta er till flygplatsen. Hotellen runt Arlanda erbjuder ofta transferservice till samtliga terminaler. Dessa går med jämna mellanrum för bästa flexibilitet och tillgänglighet. Det positiva med att boka ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda är deras pris. För dig som gäst på hotellet är parkeringen kostnadsfri och kommer du som utomstående erbjuder de ofta ett bättre pris än flygplatsens egna parkeringar.

Långtidsparkering utanför Arlanda

Vill du komma ner lite i pris finns det mängder av långtidsparkeringar en bit utanför flygplatsen. Du kan till exempel hitta dem längs E4:an på väg mot Arlanda eller i Arlandastad. Innan du bokar dessa är det viktigt att kolla upp om det finns transferservice tillgängligt eller om du behöver boka en taxi för att ta dig till terminalerna. Var också noga med att se hur lång tid det tar att ta sig dit du ska för att vara säker på att komma i tid till ditt flyg.