Bo bekvämt på ett longstay hotel och tillbringa dagarna med rolig golf på välskötta banor

Bo bekvämt på ett longstay hotel och tillbringa dagarna med rolig golf på välskötta banor |bizbay

Longstay är ett annat namn för lite längre resor, exempelvis två veckor eller mer. För dig som vill kunna ta det lugnt på semestern är det perfekt att få åka bort lite längre än bara någon vecka. Det finns gott om roliga golfresor till flera länder i Europa.
Fantastiska resmål inom Europa

Förutom Portugal, som på senare år blivit extremt populärt, erbjuder även Italien, Spanien och Grekland riktigt bra golfmöjligheter. Det bästa med Europa är att landskapen är så otroligt varierande. Med andra ord kan banorna variera såväl i svårighetsgrad som i upplägg och utformning. En del som åker iväg på golfresor väljer en plats med tillgång till stränder och hav. Andra vill hellre kombinera golfandet med vinprovningar eller danskurser. Som tur är finns det fantastiska länder att utforska från norr till söder med något för alla.

Om du planerar på att åka iväg på en härlig golfresa i goda vänner sällskap, finns det ofta bra prispaket där du bor på ett longstay hotel. Den här sortens hotell är gjorda för resenärer som bor längre. Det kan innebära att hotellrummen är försedda med fler bekvämligheter, som mindre kök eller balkong. I vissa fall finns även tvättmöjligheter på rummen, men vad som ingår kan variera en del beroende på vilket hotell du väljer. Kanske vill du inte stanna i Europa utan se vad världen har att erbjuda? Det finns till exempel bra golfmöjligheter i USA men också i Sydafrika och Thailand. Det stora urvalet av destinationer gör dessutom att du enkelt kan resa större delen av året, då det alltid är varmt och skönt någonstans.

Klassiska semesterorter med goda golfmöjligheter
Om du inte kan vara borta så länge kanske golf i Italien eller Spanien kan vara att föredra. Du flyger snabbt och smidigt ner och kan golfa en vecka eller en längre helg. Detta resekoncept kallas för short-eller midstay resor och är vanligtvis en weekend eller en vecka långa. Om du vill jämföra resmål för att hitta den bästa longstay golf turen finns bra information hos researrangörernas hemsidor. Du kan ofta även mejla företagen för att få veta mer om såväl priser som vad som ingår i kostnaden.

Om du reser med familjen och du är den enda som gillar att golfa finns det också mängder av bra resor att välja bland. Ni kan ändå bo på ett bekvämt longstay hotel men göra era olika aktiviteter under dagarna. Medan du njuter av golf i Italien kan barnen bada och leka på stranden eller prova diverse smaker av gelato. Bästa longstay golf resan är definitivt i sällskap med familjen, vännerna eller din partner. Men om du reser ensam kan du vara säker på att hitta nya bekantskaper och vänner genom golfen