Boka in en matlagningsaktivitet på nästa företagsevent

Boka in en matlagningsaktivitet på nästa företagsevent | bizbay

Låt alla på företaget bli stjärnkockar för en dag och boka en matlagningsaktivitet. Genom att samla kollegorna för en kulinarisk aktivitet utanför jobbet kommer ni att lära känna varandra på ett nytt plan. Det är lätt att endast prata jobb på arbetsplatsen, men i en avslappnad och inspirerande miljö skapas ofta intressanta och annorlunda samtal. Genom att lära känna kollegorna utanför sina arbetsroller kommer ni med största sannolikhet skapa tightare team.

Att boka in matlagningsaktivitet för företag är populärt för både kick-offs, After Works och årliga sammankomster. Kanske får den stå som huvudaktivitet för kvällen eller som startskott för en hel helg tillsammans. Efteråt kommer ni kunna avnjuta den goda mat ni lagat tillsammans – något som garanterat kommer bli en uppskattad och minnesvärd stund.

Anlita ett eventföretag

Ta hjälp av en eventbyrå för att boka ett företagsevent som passar just din verksamhet. Idag har de allra flesta insett vikten av att låta kollegorna delta i avslappnade och inspirerande aktiviteter som inte har med jobbet att göra. Det gör att det finns en mängd olika teman att välja bland, även när det kommer till matlagningsaktivitet för anställda. Vill ni lära er att laga italiensk, spansk eller kanske karibisk mat? Eller ska personalen få testa på att göra egen sushi? Under sommarhalvåret är det en fantastisk idé att anordna ett matlagningsevent ute vid havet där fokus ligger på fisk- och skaldjur, medan det till vintern är mysigt att tillsammans tillaga ett riktigt gott julbord. Det blir ett roligt alternativ till den vanliga middagen som annars är klar och lagad av restaurangpersonal när ni anländer till eventet. Genom att dela upp alla i mindre team och grupper där de får ansvara för förrätt, varmrätt respektive efterrätt kommer de tvingas samarbeta och dela upp uppgifterna på ett smart sätt. Det blir dels en rolig uppgift för stunden, men kommer också stärka relationerna i det långa loppet och därmed den egna verksamheten.

Stärk teamkänslan

En matlagningskurs passar lika bra för sommarfesten som för den årliga företagsresan. Ni väljer själva om middagen ska avsluta eventet eller om ni ska fortsätta med spännande föreläsningar och andra teambuildingsaktiviteter. Det allra bästa tipset för ett lyckat event är att ta hjälp av någon som vet vad de gör. Ett eventföretag har de kontakter som krävs för att kunna boka de mest eftertraktade lokalerna eller de duktigaste kockarna. Personalen kommer garanterat bli imponerade och ännu mer inspirerade om det kliver in en välkänd kock på matlagningskursen.

Ta hjälp av nätet för att hitta en välrenommerad eventbyrå i din närhet. Det är ett bra sätt att jämföra olika företag med varandra och också se vad tidigare kunder säger om dem. Låt matlagningen stå i fokus nästa gång ni planerar ett företagsevent – det kommer garanterat att stärka teamkänslan.