Fördelar med att handla i en galleria

Fördelar med att handla i en galleria | Bizbay

Trots att många väljer att handla online står sig fortfarande shoppinggalleriorna starka. Det visar att folk gillar att se, testa, och känna på det som de ska handla innan de gör ett beslut. Dessutom får man ta del av en helt annan typ av personlig service än vad som någonsin går att uppnå på nätet.

Fördelarna är många med att spendera en dag i Port 73 och alla dess butiker i Haninge. Hela familjens behov kan tillgodoses och det blir en mysig dag som ni kan spendera tillsammans. Nedan följer bara några av de fördelar som kommer med att handla i en galleria.

Allt samlat under ett och samma tak

En av de främsta fördelarna med en shoppinggalleria är att alla butiker och restauranger finns på ett och samma ställe. Det gör att du inte behöver röra dig särskilt långt för att ta dig från lunchrestaurangen till frisören för att sedan avsluta på ett gym I Haninge kan du göra allt detta. Du väljer själv om du vill ägna hela dagen åt shopping och restaurangbesök eller om du vill kika förbi för en snabb handling på Willys i Haninge efter jobbet.

Något för alla åldrar

Eftersom att det erbjuds ett varierat utbud av butiker och restauranger i en galleria finns det något för alla smaker. Barnen gör gärna ett besök till TS Äventyr medan de äldre kan kika runt i någon av alla butiker eller njuta av en god bit mat i någon av restaurangerna. På så sätt behöver ni inte dela upp er för att få allas behov tillgodosedda, utan spendera dagen tillsammans. Perfekt för regniga helgdagar!

Personlig service

Något som näthandeln inte riktigt kan slå är den personliga servicen du får när du handlar i en fysisk butik. En kunnig och trevlig personal kan ge dig tips och råd på plats om du behöver hjälp att hitta en ny klänning eller en present till någon som fyller år. De finns där för att få dig att känna dig välkommen och för att svara på alla dina frågor!

Besök Port 73 nästa gång du är ute efter ett nytt snyggt plagg, en god bit mat eller ett skönt träningspass! Eller varför inte fixa frisyren inför sommaren på Magic Hands eller fixa naglarna på Mimi Nails? Där finns allt samlat under ett och samma tak med ett utbud som passar alla.