Holland and Barrett hälsokost för den som letar efter naturliga produkter för hälsa och välbefinnande

Holland and Barrett hälsokost | Bizbay

Det har dykt upp en ny hälsokostkedja i Sverige. Den kommer ursprungligen från England, där den är mycket populär, och nu har den spridit sig över Europa. Idag har kedjan flera butiker i Sverige och verkar sprida sig snabbt även här. Så vilka är de och vad erbjuder de för produkter? 

Att handla på hälsokostbutiker

När du handlar på hälsokostbutiker kan du köpa produkter som uppges vara så naturliga som möjligt och som ska ge hälsoeffekter. I såna fall kan det vara skönt att känna att man litar på personalen i butiken och att man får intrycket av att personalen kan sina produkter och vet hur de ska hjälpa en på bästa sätt. Så vad gör då Holland and Barrett?

Fördelar med Holland and Barrett

Holland and Barrett har funnits i hälsobranschen i över 145 år och har en lång erfarenhet av hälso- och kosttillskott. Inom hälsokostbranschen är det viktigt att man har koll på vilka preparat och tillskott som inte kan erbjudas till vissa kunder t.ex. till gravida och ammande kvinnor. Det som utmärker Holland and Barrett är att man utbildar sina anställda med en obligatorisk utbildning som ger kunskap om just kost- och produktrådgivning. Dessutom får personalen lära sig om egenvård, naturläkemedel och näringslära. På så sätt kan man erbjuda en service som fokuserar på kunskap och kundernas bästa.

Holland and Barretts produkter för olika hälsosyften

De produkter som du hittar hos Holland and Barrett spänner över en mängd olika områden – t.ex. kosttillskott, teér för olika syften, smink, vitaminer, mineraler och så vidare. I Holland and Barretts butiker t.ex. i Haninge och Stockholm kan du bland annat:

  • hitta hudvårdsprodukter med naturliga råvaror som ska hjälpa hyn att på ett naturligt sätt hålla sig fräsch
  • inhandla supermat som kan bidra till en bättre hälsa
  • lära dig mer om kosten och hur den påverkar ditt mående
  • hitta rätt kosttillskott när du tränar hårt
  • hitta fotriktiga skor och därmed kunna få avlastning för både knän, höfter och rygg

Det finns alltså en mängd olika delar som företaget fokuserar på, och det är värt att betona att de även lägger stor vikt vid att det de säljer ska vara kvalitetssäkrat och tillverkat med de bästa ingredienserna. Holland and Barretts produkter tillverkas även med fokus på att bidra till en bättre miljö.

Holland and Barrett finns nu i Sverige på flera olika platser

Idag finns kedjan på flera ställen i Sverige. Du kan bland annat besöka Holland and Barrett butiker i Haninge, på flera ställen i Stockholm, i Jönköping och i Göteborg. För dem som tidigare saknat Holland and Barrett när de återkommit från resor till England är detta säkerligen en glad nyhet, då många av Holland and Barrets produkter nu därför går att köpa även i Sverige.