Investera i en ljuslåda för flexibilitet och maximal synlighet

Det är viktigt att som företag ha attraktiva och informativa skyltar. Dem representerar trots allt din verksamhet och har stor inverkan på kundens uppfattning om dig och din butik. Att använda sig av en ljusskylt, eller mer specifikt en s.k. ljuslåda, maximerar ditt företags synlighet oavsett tidpunkt på dygnet och skapar en omedelbar dragningskraft. 

Vad är en ljuslåda? 

En ljuslåda är en skylt med bakomliggande belysning. Den här varianten av skylt är ämnad att placeras stående, utstickande från en fasad eller hängande. Belysningen placeras i ljuslådan som pryds av en eller flera fronter. 

Fördelar med en ljuslåda

En ljuslåda framför ditt budskap på ett tydligt sätt. Den kan användas både för inomhus- och utomhusbruk och den är väl synlig både när solen står högt på himlen och när den mörka natten infinner sig. 

Flexibilitet

Innehållet i en ljuslåda kan enkelt bytas ut om så önskas. På så sätt slipper du spendera pengar på nya skyltar ifall du vill ändra ljuslådans budskap. Man printar då ut nya ark som sedan placeras i lådan. I en mataffär kan man till exempel exponera olika kampanjer i en ljuslåda och när erbjudandet är över byter man till nästkommande kampanj.

Energisnål 

En ljuslåda har oftast belysts med lysrör men idag använder man framförallt LED-belysning. LED håller längre och är mer energisnålt än lysrör. Den välutvecklade LED-tekniken med lysdioder gör det även möjligt att skapa tunnare och mer eleganta skyltar. 

Köp en ljuslåda hos ett välrenommerat skyltföretag 

Planerar du att köpa en ljuslåda? Då ska du vända dig till välrenommerat skyltföretag. Med sin kunskap och erfarenhet kan de ta fram och skapa kvalitativa skyltar som passar dig och ditt företag bäst.