Klimatkompenserad konferensresa till London, Dublin eller Amsterdam – tillsammans för ett starkare team

En konferensresa till London innebär oändliga möjligheter och har garanterat något för alla.
Hummingbird Grupp & Konferens har stor erfarenhet av att ordna grupp- och konferensresor till London. Har ni och ert företag speciella önskemål om tema på er konferens? Inga problem. Tillsammans skräddarsyr vi programmet som passar bäst för er. Mat, kultur, fotboll, arkitektur, träning, teknik. En stor grupp eller ett mindre sällskap. En konferensresa till London ligger nära till hands för företaget som vill utforska den brittiska huvudstaden på ett alldeles eget sätt. I London möts gammalt och nytt. Historia möter nutid. I stadens fantastiska parker finns gott om utrymme för allt ifrån gruppaktiviteter och tävlingar till lugna promenader. Under några dagars tid i London kan alla medarbetare lätt lära känna varandra bättre och det i sin tur gynnar det fortsatta samarbetet.

En konferensresa till Dublin kan innebära allt ifrån en konferens i slottsmiljö till en konferens på Guinness Storehouse med nya kunskaper om Irlands rika bryggerihistoria. Cykling i den irländska huvudstaden är en trevlig gruppaktivitet. Den kulturella världsmetropolen har mycket att erbjuda vad gäller både litteratur och musik. Staden har fostrat flera Nobelpristagare i litteratur: William Butler Yeats (som fick priset 1923), Samuel Beckett (som fick priset 1969) och Seamus Heany (som fick priset 1995). Ytterligare en känd författare från staden Dublin är James Joyce. Han firas varje år den 16 juni. Dagen kallas för Bloomsday efter huvudpersonen i romanen ”Ulysses”. En konferensresa till Dublin med tema litteratur eller kultur kan vara ett bra alternativ för alla som gillar att ge sig in i livliga diskussioner på någon av Dublins bästa pubar.

En konferensresa till Amsterdam är en resa till en av Europas mest cykelvänliga städer.
Tulpaner i mängder på ett av stadens alla gemytliga torg är en härlig färgprakt att beskåda. Konst, muséer och kanaler kan vara intressanta konferensteman. Att cykla runt i denna metropol är en kul upplevelse, liksom att åka båt på kanalerna som finns med på listan över Unescos världsarv. En konferensresa till Amsterdam får hela teamet att blomstra. Med utrymme för varje individ att finna sin roll i teamet utvecklas förmågan att samarbeta. En väl värd investering för en bättre gruppdynamik.

Från januari 2019 klimatkompenserar Hummingbird Grupp & Konferens alla resor. Hummingbird Grupp Konferens har valt att klimatkompensera i följande tre projekt:

Paradigm-projektet i Kenya – möjliggör distributionen av 1000-tals effektiva vedspisar
och vattenreningsteknik till olika kenyanska samhällen.

Kariba Redd + Forest Protection-projektet i Zimbabwe – innefattar minskad avskogning och degradering av skog, bevarande av skog samt bevarande och ökad lagring av kol i skog.

Musi River Hydro-projektet i Indonesien – som nyttjar flodens naturliga kraftflöde för att generera förnyelsebar elektricitet som levererar över 765 000 MWh till Sumatras elnät varje år.