Konferens Åre – vandra framåt tillsammans

Konferens Åre – vandra framåt tillsammans

Samla gänget i Åre med en aktiv konferensresa med dagar fulla av gemensamma aktiviteter i fantastisk miljö. Få saker svetsar samman gruppen så som fysiska övningar, prövningar och utmaningar. Åre är en underbar plats att vistas på året om. På vintern lockar naturligtvis skidåkning och ett väl fungerande skidsystem med 41 liftar och 89 nedfarter. Oavsett årstid så lockar Tännforsen, Sveriges största vattenfall. Det sägs att turister har vallfärdat till Tännforsen i mer än 150 år och att pilgrimer passerade vattenfallet ännu längre tillbaka i tiden. Att vara nära och höra bruset från Tännforsen är en upplevelse som är svår att beskriva med ord. En naturkraft utan dess like. Hela området kring Tännforsen är klassat som ett Natura 2000-område, vilket innebär att området är skyddat för att främja att den biologiska mångfalden bibehålls. I området finns till exempel 21 rödlistade trädlevande lavar. Konferensresa till Åre – en resa som för er närmare naturen och närmare varandra.

Visste ni att konferens Åre är avdragsgill? För att en konferens ska vara avdragsgill måste den vara till nytta för företaget. Det bör finnas ett utarbetat kursprogram, en agenda med ett syfte samt en tydlig uppföljning och summering efter avslutad konferens. Det innebär att en rätt planerad skidkonferens eller vandringskonferens – eller en konferens med något annat aktivt tema – förlagd i Åre, är avdragsgill. I Åre finns oändliga möjligheter till aktiviteter i kombination med bra hotell med goda mötesfaciliteter gör konferens Åre till det perfekta alternativet för företaget som vill öka medarbetarnas motivation. Boka en konferensresa till Åre för att ge kollegorna en möjlighet till gemensamma upplevelser som är både roliga, aktiva, energigivande, meningsfulla och dessutom avdragsgilla. Konferens avdragsgill – till stor nytta för företaget.

Att åka tåg till Åre är ett klimatsmart alternativ för det miljömedvetna företaget. När ni anländer till Åre med tåget har ni endast en kort promenad mellan järnvägsstationen och hotellet där ni har tillgång till allt ni behöver för en lyckad konferens. Närheten till magnifik natur gör att konferens Åre är utmärkt för halvdagsmöten på hotellet i kombination med aktiviteter och äventyr andra halvan av dagen. Off-pist-åkning, skärmflygning, isfiske på Åresjön och skotersafari är exempel på aktiviteter som kan passa de mest äventyrliga. Sparksafari är ytterligare ett alternativ, liksom vandring på sommaren i äkta fjällterräng. Det finns flera olika halvdagsturer som passar bra att kombinera med några timmars konfererande per dag. Därför är konferens Åre perfekt för företaget som vill få ut både nytta och nöje av konferensresan, och såklart på samma gång finna nya vägar till ett mer sammansvetsat team. Boka en konferensresa till Åre och vandra framåt tillsammans – både bokstavligt och bildligt.