Konferens Barcelona – upplev konsten, kulturen och arkitekturen i Kataloniens huvudstad

Konferens Barcelona

Picassomuseet i Barcelona öppnade år 1963. I dag visar Picassomuseet 4 251 konstverk av den spanske konstnären och poeten Pablo Picasso. Det sägs (i boken ”Picasso Créateur” av Pierre Daix) att Pablo Picasso en gång gjorde följande uttalande om Barcelona:

”Det var där allt började … Det var där jag förstod hur långt jag kunde nå.”

Kanske kan Konferensresa Barcelona bli en god början för det nya teamet och en plats som ger insikter och visioner om vad som är möjligt att uppnå med företaget, om bara alla hjälps åt. Konferensresa Barcelona kan mycket väl vara startskottet som får teamet att känna den verkliga kämpaglöden som tar er fram till mållinjen. Ta er tid att diskutera vart ni vill och hur ni vill ta er dit. Varför inte över en riktigt god paella som ni själva – med gott och väl fungerande lagarbete – har tillagat?

Aktiviteter Barcelona kan med fördel inkludera matlagning tillsammans – och alla inköp inför måltiden. La Boqueria hör till de mest kända matmarknaderna i Barcelona. En stor saluhall inte långt från operahuset Liceu vid den breda boulevarden La Rambla i centrala Barcelona. I saluhallen finner ni mängder av frukt och grönsaker, en fantastisk upplevelse med alla vackra färger, dofter och smaker. Här finner ni allt ni behöver för den goda hemlagade måltiden. Senare på kvällen kanske ni väljer att besöka operan för en genuin kulturupplevelse.

Passa på att upptäcka flera av Barcelonas stadsdelar. Ciutat Vella, som betyder ”Gamla staden” på katalanska, är Barcelonas historiska centrum. Här finns bland annat stadsdelarna Barri Gòtic och El Raval på var sin sida om boulevarden La Rambla. I Barri Gòtic finns operan Liceu och Barcelonas rådhus. I El Raval finns bland annat Barcelonas museum för samtidskonst, på spanska Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona, som förkortas MACBA. Museibyggnadens arkitektoniska stil har starka referenser till modernismen.

Konferens Barcelona har mycket att erbjuda i form av konst, kultur och arkitektur. I stadsdelen Eixample ligger Quadrat d’Or (Den gyllene kvadraten), ett område som sägs ha den högsta koncentrationen (cirka 150 byggnader) av art nouveau-arkitektur i världen. I området Eixample finns de flesta av Gaudís magnifika mästerverk såsom Sagrada Familia och Casa Batlló.

I distriktet Sarrià-Sant Gervasi finns Barcelonas högsta punkt, berget Tibidabo, som rymmer både en kyrka och ett nöjesfält. Strax nedanför berget Tibidabo står Barcelonas TV-torn och ett rymdobservatorium. Vandra gärna till toppen av berget Tibidabo och njut av en hänförande vacker utsikt över Barcelona. Konferens Barcelona – en skönhetsupplevelse.

Företagsresa Barcelona – fart och fläkt i storstaden och lugn och ro i parken

Ett besök i Barcelonas mest bergiga stadsdel Horta-Guinardó och Barcelonas äldsta park, Parc del Laberint d’Horta, är en speciell upplevelse. Parken är anlagd på terrasser och har ett invecklat bevattningssystem. Här finner ni en stund av stillhet.

Företagsresa Barcelona kan med fördel innehålla både fart och fläkt i storstaden och lugn och ro i en vacker park. Konferensresor Barcelona har mängder av fantastiska upplevelser att erbjuda. Allt för en riktigt lyckad konferens. Boka konferensresa Barcelona och upptäck den vackra katalanska staden som är en pärla vid kusten. På så sätt är det enkelt att kombinera konferensen med både storstadsliv och strandliv. Kanske väljer ni att förlägga ett konferenspass på stranden direkt efter en god frukost på hotellet och ett välgörande yogapass.

Företagsresa Barcelona – låt det bli en bra början på ett riktigt gott samarbete. På väg mot nya gemensamma mål.