KONFERENS BERLIN – för enhet i gruppen

KONFERENS-Berlin

Berlinmuren och dess fall har kommit att bli en viktig symbol för hela mänskligheten. Muren, som delade upp den tyska staden Berlin i öst och väst, revs år 1989. En händelse som av många betraktas som en av de största händelserna i Europas historia. Än i dag, mer än 30 år senare, finns flera museer som ägnar sig Berlinmuren. En del av Europas historia som har mycket lärdom att erbjuda. Det går att riva murar. Det går att skapa enhet bland oliktänkande. BOKA KONFERENSRESA BERLIN och låt konferensen bli en övning i att få alla medarbetare att sträva åt ett och samma håll. En förutsättning för att företagets verksamhet ska fungera på ett bra och effektivt sätt. KONFERENSRESA BERLIN – för en gemensam vision.

BOKA KONFERENSRESA BERLIN för en rolig och effektiv weekend i den tyska huvudstaden

Med en flygtid på bara två timmar från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn ligger Berlin nära till hands för företaget som föredrar en kort men effektiv helgkonferens. KONFERENSRESA BERLIN är en väl värd investering som ger teamet den där välbehövliga energikicken då många på kontoret är trötta och behöver en paus för att minska stressnivån. Det är förvånansvärt vad man som besökare kan hinna uppleva i den kosmopolitiska staden Berlin på bara 48 timmar. Ni bestämmer såklart själva vad ni tycker verkar mest intressant. Kanske vill ni upptäcka stadsdelen Friedrichshain och East Side Gallery, en 1 316 meter lång del av muren som finns kvar som ett byggnadsminne, med 160 målningar av konstnärer från hela världen. Ett gott exempel på konstens betydelse för mänskligheten. För de konstintresserade finns även mycket annat att se och uppleva i Berlin. I området Prenzlauer Berg har många konstnärer bosatt sig. Här sprudlar kreativiteten och det är intressant att bara gå omkring och titta på målade väggar och färgrika byggnader. Färgens inverkan på människans välmående kan tydliggöras med hjälp av konst. Det är svårt att inte bli inspirerad genom att gå runt i stadsdelen Prenzlauer Berg, vilket bådar gott för konferensens effektivitet. Låt diskussionerna flöda fritt kring ämnen som konst och frihet. KONFERENS BERLIN – välkommen till kreativitetens centrum. 

GRUPPRESA BERLIN – med cykling på schemat


En KONFERENS I BERLIN kan vara det perfekta sättet att samla gänget och ha lite kul – och samtidigt smida nya planer för företaget. Att diskutera framtiden och vad som behövs för att hela teamet med nya krafter på ett enat sätt ska gå framåt. KONFERENSRESA BERLIN med utomhusaktiviteter såsom cykling och vandring ger enkelt konferensen en annorlunda touch. Det finns flera olika cykelrutter för sightseeing i Berlin, bland annat en som följer resterna av Berlinmuren. Rutten som går längs Berlinmuren kallas för ”Mauerweg” och är i hela sin längd 160 kilometer. Naturligtvis går det bra att välja att bara cykla en del av rutten, genom centrala Berlin. Det räcker för att få en bild av vad muren har betytt för stadens historia. Efter en upplevelserik dag på cykel är konferensstämningen på topp. KONFERENS BERLIN – ta en cykeltur med hela gänget.