Konferens Dubai – med ökensafari och middag under en gnistrande stjärnhimmel

Dubai horisont | Bizbay

Boka Konferensresa Dubai och upptäck denna fantastiska emirathuvudstad i Förenade Arabemiraten. I Dubai tycks allting vara möjligt, vilket gör Dubai till en perfekt konferensdestination för alla som vill tänka stort och innovativt. Hotell som absolut inte lämnar något övrigt att önska, blänkande skyskrapor, sol, värme, härliga stränder och ökensafari med fyrhjulsdriven terrängbil bidrar till Dubais attraktion. Här finns mängder av roliga aktiviteter för en annorlunda konferens. Konferens Dubai – en unik konferens i en av världens snabbast växande städer.

Vill ni ha en konferens med tema vatten och marint liv så är Dubai en perfekt destination. Stadsdelen Bur Dubai vid Dubaiviken är intressant att besöka. Ägna er åt båtutflykter i Dubai och upptäck Creek Park. Varför inte förlägga något konferenspass ombord på en katamaran, eller i Creek Park? Det finns också möjlighet att boka en dhowbåt och sakta glida fram i Dubai Marina. Den som vill prova att hoppa fallskärm över Dubais siluett av öken, skyskrapor och stränder får garanterat något speciellt att minnas resten av livet. Konferens Dubai– upplev Dubai Marina.

Ökensafari med fyrhjulsdriven terrängbil är en speciell upplevelse och ett roligt sätt att upptäcka Förenade Arabemiratens riktiga ökenlandskap. Öknen är en unik sevärdhet och känslan av att befinna sig mitt ute i öknen kan lätt ge en känsla av ödmjukhet inför världen. En biltur på sanddynerna är en häftig och rolig utflykt som är enkel att göra med Dubai som utgångspunkt. En utflykt med övernattning i öknen är också ett intressant alternativ då en grillbuffé under en gnistrande stjärnhimmel kan ingå. Konferensresa Dubai – sov gott under stjärnorna.

Gruppresa Dubai– berikande mångfald

Gruppresa Dubai gör det möjligt att åka slalom i snötäckt skidbacke på förmiddagen, sola och bada på eftermiddagen och konferera ombord på en katamaran på kvällen. Ett mer variationsrikt konferenskoncept är svårt att finna. Dubai är en stad av kontraster. En mångfald av upplevelser. Prova till exempel en måltidsupplevelse i den historiska stadsdelen Al Fahidi och upplev Mellanösterns gästfrihet när den är som allra bäst. Vandra omkring i gränderna, beundra arkitekturen och ta del av Förenade Arabemiratens vackra kulturarv. Gruppresa Dubai – med berikande mångfald.

Passa på att besöka någon av de gamla marknaderna – Dubais gamla ”souker” – i stadsdelen Deira och upplev den genuina atmosfären. Här är det lätt att få en känsla av hur livet var förr då köpmän lade till vid Dubaivikens kajer för att sälja guld och kryddor. Att promenera längs vattnet i Deira, se solnedgången och höra böneutroparna från de närliggande moskéerna bidrar till kvällens magiska stämning. Här finns många restauranger där ni med fördel kan avnjuta kvällens middag. Gruppresa Dubai – en sagolik upplevelse.

Deiras soukområde, området med de gamla marknaderna, öppnades år 1850. Det är en upplevelse i sig att bara gå omkring i området. Den som vill köpa med sig presenter hem till nära och kära hittar garanterat något här. Vackra tyger, sjalar, kryddor, örter, parfymer och andra traditionella arabiska varor brukar vara uppskattade gåvor. Konferensresa Dubai – med en magisk doft av kryddor.

Ett besök i världens högsta byggnad, Burj Khalifa, 828 meter hög, ger den där känslan av att ingenting är omöjligt. Byggnaden innehåller många konstverk som ska vara en hyllning till andan av global harmoni. Dubai är en minst sagt innovationsrik stad som lätt kan inspirera till nya tankegångar och nya idéer. Boka Konferensresa Dubai och gå mot nya höjder tillsammans.