Konferens fjällen – allemansrätt, bra skidåkning och Sveriges högsta berg

Konferens fjällen | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferens fjällen – njut av allemansrätten

Konferens fjällen och den svenska fjällmiljön bjuder på fantastiska upplevelser under årets alla årstider. Vandring, skidåkning, expeditioner med hundspann, snöskovandring, skotersafari och kälkrace är bara några av de aktiviteter som ni har möjlighet att prova på. Bra hotell bjuder dessutom på goda konferensmöjligheter – om ni inte väljer att ha era konferenspass utomhus förstås. Att konferera kring elden ger en god känsla av gemenskap som lätt bidrar till trevlig stämning i gruppen. En grillad korv smakar sällan så bra som efter en dags äventyr i fjällen. Konferens fjällen – härliga utomhusaktiviteter för glada medarbetare.

Konferens fjällen – bra skidåkning i vacker miljö

Om ni föredrar att fokusera på skidåkning är Stöten ett utmärkt alternativ. Här finns både piståkning och härlig pudersnö. Konferens fjällen och destination Stöten ger er tillgång till 49 olika nedfarter i olika svårighetsgrader. Gröna backar för nybörjaren och svarta nedfarter för den mer rutinerade och erfarne skidåkaren. Det är alltid roligt när alla har möjlighet att välja backe efter egen smak. Även längdskidspåren bjuder på fantastisk utsikt över fjällvärlden. Här finns till exempel Lysrundan, 3 kilometer, Pipsvängen, 4 kilometer, och Slingersvansen, 7 kilometer. Konferens fjällen – konferens på skidor.

Konferens i fjällen – blommande dalar och snötäckta berg

Boka konferens med Hummingbird och upplev fantastiska Abisko nationalpark och Kebnekaisefjällen. Här upplever ni blombeströdda dalar på sommaren och snötäckta berg på vintern. Vackert och magnifikt. Att tillsammans sträva mot målet att stå på Sveriges högsta berg Kebnekaise och sedan belönas med den fantastiska utsikten är en härlig utmaning och ett riktigt fjälläventyr som skapar en vi-känsla i gruppen. Konferens i fjällen – tillsammans mot toppen.