Konferens i New York – med konferenspass i några av stadens vackra parker

Upptäck New Yorks parker och njut av mångmiljonstadens gröna lungor | Bizbay

Upptäck New Yorks parker och njut av mångmiljonstadens gröna lungor. Central Park och många andra parker är bra platser för konferenspass i form av Walk & Talk.

I Central Park på Manhattan i New York finns goda möjligheter att ägna sig åt många olika aktiviteter såsom cykling, bergsklättring, rodd och kajak. Härliga utomhusaktiviteter som sprider glädje i teamet.

Central Park i New York är designad av den amerikanska landskapsarkitekten Frederick Law Olmsted, som sägs ha hämtat inspiration bland annat i engelsk landskapsarkitektur. Förutom att han var Central Parks chefarkitekt var han engagerad i flera parker, bland andra Prospect Park i Brooklyn i New York, Fairmount Park i Philadelphia, Riverside Park och Morningside Park på Manhattan i New York.

Konferensresa New York blir ett tillfälle för kollegorna att lära känna varandra i en annan miljö än den vanliga. I någon av New Yorks vackra parker är det lätt att känna lugnet och ta sig tid att bara vara och lyssna på varandra. Gruppsamtal med ett speciellt tema kan vara en idé för att utveckla och bättre förstå dynamiken i gruppen. Parkernas ytor gör det enkelt att finna plats för gruppövningar och tävlingar där de olika lagen får arbeta tillsammans för att uppnå sina gemensamma mål. Ett perfekt sätt att utveckla samarbetsförmågan och viljan att prestera tillsammans.

Prospect Park i Brooklyn är kanske inte lika känd som Central Park, men är också en vacker park med plats och möjlighet att utöva olika aktiviteter såsom tennis, basket och baseboll. Tillbringa några timmar på dagen i parken med medhavd picknick innan ni åker tillbaka till hotellet för att vila en stund innan det åter blir dags att ge sig ut i storstaden. Stadsdelen Brooklyn har mycket att erbjuda.

Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge och Williamsburg Bridge är alla vackra hängbroar. Brooklyn Bridge är den äldsta hängbron i New York och blev när den stod klar i maj 1883 världens största och längsta hängbro. Brooklyn Bridge designades av en arkitekturfirma som ägdes av den preussiske ingenjören och brokonstruktören John Augustus Roebling. Manhattan Bridge är ytterligare en av de tre broar som går mellan Brooklyn och Manhattan. Manhattan Bridge designades av Leon Moisseiff. Williamsburg Bridge är den tredje bron som går mellan Brooklyn och Manhattan. Konferens New York – en studie i broar.

Företagsresa New York

Företagsresa New York kan mycket väl fungera som en brobyggande aktivitet som ger både nya perspektiv och bättre samförstånd. Det tar tid att lära sig att förstå varandra bättre. Att som kollegor träffas och umgås i en annorlunda miljö kan vara ett sätt att skapa en trygghet i gruppen som öppnar upp och får gruppmedlemmarna att våga vara sig själva. I New York är intrycken många och efter en dags upplevelser i den stora staden finns det mycket att prata om och många samtalsämnen att välja mellan. Att låta konferensen ha ett speciellt tema är populärt. Ni bestämmer själva temat! Hummingbird Grupp & Konferens ordnar konferensen så som ni vill ha den. Konferens New York – en smak av det stora äpplet.

Riverside Park vid Hudson River är en vacker park som lämpar sig väl för promenader och konferenspass i form av Walk & Talk. Riverside Park är lite lugnare än Central Park och bjuder på vacker utsikt över floden. Welcome to New York! Walk & Talk.