Konferens Köpenhamn – en studie i arkitektur och hållbar stadsutveckling

Konferens Köpenhamn | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferens Köpenhamn – upptäck den danska huvudstaden från cykelsadeln

Köpenhamns cykelvägar har en lång historia. De första delarna av den danska huvudstadens cykelväg lades redan i början av 1900-talet och har i dag utvecklats till en sträcka av totalt cirka 40 mil som lämpar sig väl för att utforska staden från cykelsadeln. Ett roligt sätt att ta sig runt i en kosmopolitisk stad som Köpenhamn. Konferens Köpenhamn – cykelkonferens i Danmark.

Studieresa Köpenhamn är ett perfekt alternativ för alla som vill göra en studieresa i hållbarhetens tecken. Tillsammans med Hummingbird upptäcker ni på ett lekfullt sätt urban design och hållbar stadsutveckling. Köpenhamn ses av många som en av världens mest hållbara städer med hållbar cykelinfrastruktur, grön energi för kollektivtrafiken och energieffektiva byggnader. Konferensresa Köpenhamn – en studie i hållbarhet.

Konferensresa Köpenhamn – intressanta stadsmiljöer och innovativa lösningar

Konferensresa Köpenhamn erbjuder informativa guidade turer och diskussioner kring intressanta stadsmiljöer i innerstaden. Hur kan ytan i en stad med växande befolkning utnyttjas på bästa sätt? Hur kan utrymme ges för roliga lekplatser för barnen och aktivitetsytor för unga? På vilket sätt kan vi skapa en attraktiv och grönskande miljö mitt i en storstad? Det är några frågor som med fördel kan tas upp och diskuteras under en Konferensresa Köpenhamn. Konferens Köpenhamn – en studie i smart stadsplanering.

Att studera Köpenhamns skyfallsplan kan också vara intressant för alla som intresserar sig för att med effektiv beredskap möta framtidens utmaningar. Nya väderförhållanden och nya förutsättningar kräver nya innovativa lösningar. Konferens Köpenhamn med fokus på innovativa metoder i stadsplanering kan vara mycket givande för alla som på olika sätt arbetar med stadsutveckling. Konferens Köpenhamn – för en grönare, skönare värld.

Konferenshotell Köpenhamn – Kim Utzon & Hotel Copenhagen Island

Konferensresa Köpenhamn med boende på Hotel Copenhagen Island är ett intressant konferensalternativ. Den danske arkitekten Kim Utzon har ritat byggnaden och han är även upphovsman till Arp-Hansens temahotell Tivoli Hotel. Dunkers kulturhus i Helsingborg är ytterligare en vacker byggnad som har ritats av den prisbelönte arkitekten Utzon. Köpenhamn rymmer mängder av intressant, vacker, spännande och funktionell arkitektur. Ett besök på ett eller flera av stadens alla arkitektkontor ger en intressant inblick i arkitekturens värld. Konferenshotell Köpenhamn – med Kim Utzons arkitektur i fokus.

Hotel Copenhagen Island är ett unikt konferenshotell Köpenhamn med bra läge vid Köpenhamns hamn. Konferens Köpenhamn – trevligt boende och lärorik konferens vid hamnen.

Konferens Köpenhamn – Det er dejligt!