Konferens London – En Studie i Hållbarhet

London-grönt och hållbart liv | Bizbay

Allt fler företag intresserar sig mer och mer för hållbarhet som en del av företagets strategi. Ett sätt att utöka kunskapen inom hållbarhetsområdet är att studera arbetet med hållbarhet i några av Europas huvudstäder, som alla står inför stora utmaningar när det gäller att bygga och utveckla och samtidigt göra det på ett hållbart sätt. Varför inte börja hållbarhetsresan med en Konferensresa London?

Nyhets- och informationskoncernen Bloombergs europeiska huvudkontor i London är en byggnad som är känd för sin energieffektivitet. Regnvatten från taket används till kontorets vakuumspolande toaletter, vilket leder till en vattenbesparing på 25 miljoner liter vatten varje år. En god anledning till att sjunga i regnet. Konferens London – Singin’ in the Rain.

Bloomberg London har även naturlig ventilation. Byggnaden kan öppnas i ett ”andningsbart” naturligt ventilationsläge, vilket gör att behovet av mekanisk ventilation och kylutrustning minskar. Det i sin tur gör att byggnadens energiförbrukning minskar avsevärt. Konferens London – byggnation i harmoni med naturen.

Inte nog med att Bloombergs huvudkontor i London använder naturligt regnvatten till sin vattenförsörjning och naturlig ventilation. Byggnaden rymmer många fler finesser. Byggnaden är försedd med sensorer som känner av koldioxidhalten och fördelar luften i byggnaden med hänsyn till det antal personer som befinner sig i byggnaden. Anpassningen av luftflödet beräknas spara mycket energi varje år. Konferens London – ett smart luftflöde.

Boka Konferensresa Till London – Upptäck Stadens Gröna Arkitektur

Att plast är något som vi alla behöver minska för att bidra till en bättre miljö är ett faktum som många känner till. Även inom detta område finns lärdomar att dra i London. Med syfte att minska avfallet från engångsartiklar av plast (till exempel plastflaskor) har London satsat på offentlig tillgång till dricksvatten i stadens fontäner. Vid tågstationen Liverpool Street Station finns till exempel två dricksvattenfontäner där många Londonbor och förbipasserande kan fylla på vatten. Boka konferensresa till London och studera på nära håll stadens kreativa och hållbara vattenlösningar.

Citicape House i London beräknas stå färdigt år 2024. Byggnadens fasad ska vara täckt av växter och taket ska fyllas med växtlighet, vilket ska bidra till att byggnaden fångar in omkring åtta ton koldioxid per år. Byggnaden, som ska rymma hotell, kontor och restaurang, ska med sin gröna arkitektur producera sex ton syre om året.

Att studera bygget och planeringen av Citicape House i London är ett sätt att ta till sig nya fräscha idéer om hur den byggda miljön kan ta itu med frågor som luftkvalitet, klimatförändringar och luftföroreningar. Citicape House ska sätta den nya standarden för framtida utvecklingar i London.

Konferensresa London med några dagars studier av den gröna arkitekturen i den brittiska huvudstaden är definitivt en väl värd investering som passar alla som vill lära sig lite mer om grön och hållbar utveckling. Självklart kan det också finnas tid att hinna med att besöka Londons klassiska sevärdheter, åka dubbeldäckare, gå på museum, äta fish and chips och dricka afternoon tea.

Boka konferensresa till London och påbörja på så sätt ert företags intressanta resa mot den gröna framtiden. Welcome to London!