Konferens Malta – Boat & Talk med doften av hav och ljudet av svallande vågor

flod och båtar i malta

Konferenskonceptet Boat & Talk har kommit att bli ett populärt koncept. Att ha konferensen ombord på exempelvis en katamaran i de maltesiska farvattnen ger konferensen en annorlunda touch. Efter en förmiddag med bad, snorkling och andra vattenaktiviteter och en god och uppfriskande lunch ombord på katamaranen är alla fyllda av energi för att ägna sig helhjärtat åt eftermiddagens/kvällens konferenspass ombord.

En doft av hav och ljudet av svallande vågor inger en känsla av välbehag och lugn. Maltas klimat påverkas starkt av havet. Soltimmarna är många. Vintrarna är milda och somrarna är varma, torra och mycket soliga. Samtidigt är havsvindarna svalkande, vilket gör att en konferens ombord på en katamaran är ett mycket behagligt konferensalternativ.

Boka Konferensresa Malta och lär känna en del av den maltesiska kulturen. Huvudstaden Valletta har en rik historia och konst är en viktig del av kulturen. Besök till exempel konstmuseet MUZA och låt er inspireras av alla vackra konstverk. Konstverken kan ge upphov till många intressanta frågor och diskussionsteman för kvällens konferenspass. KONFERENS MALTA – med tema konst.

Malta kallas ibland för ”kyrkornas ö”. Katolicismen har en stark ställning på Malta. Det finns cirka 350 kyrkor i ögruppen, var och en på sitt sätt naturligtvis värd ett besök. Det finns ungefär en kyrka per kvadratkilometer, så kyrkorna ligger tätt och det är aldrig svårt att hitta nästa kyrka. Passa på att göra en rundtur bland kyrkorna och varför inte låta religion och religionsfrihet bli ett tema för konferensen? De flesta har en åsikt om religioner och diskussionerna kan bli långa och intressanta. Konferens Malta med tema religion och religionsfrihet.

Konferensresa Malta – med kulturella evenemang i unika miljöer

Alla som ännu inte har varit på Malta har definitivt mycket att upptäcka i detta speciella örike som ligger i södra Medelhavet mellan Libyen i söder och Italien i norr. Rakt västerut ligger Tunisien och österut ligger Grekland. Malta är en av Europas mikrostater och ett av de minsta länderna i Europeiska unionen. För alla som gillar teater och musik finns ett stort kulturellt utbud. Många teatrar och vackra utomhusscener i skön atmosfär erbjuder pjäser, musikaler, operor, och både klassiska och moderna konserter. BOKA KONFERENSRESA MALTA och njut av kulturella evenemang i unika miljöer.

Konferensresa Malta ger goda möjligheter till att finna tid till att sätta sig ner i lugn och ro och verkligen lyssna på kollegorna. Förmågan att lyssna kanske ibland har blivit en bristvara i all den stress som kan råda vanliga arbetsdagar hemma i Sverige. En konferensresa ger annorlunda förutsättningar då det finns tid att ägna åt att bara vara tillsammans med kollegorna och kanske även lyfta fram diskussionsämnen som ibland kan vara känsliga. Låt Konferensresa Malta bli en möjlighet att förbättra problemlösningsförmågan i hela teamet.

Några dagars vistelse på Malta erbjuder god mat, spännande och intressant kultur och historia, vackra byggnader, härliga havsmiljöer, och fartfyllda såväl som rofyllda aktiviteter – allt efter egna önskemål. Koneferens Malta – en helt unik konferens i en helt unik miljö.