Konferens Amsterdam – tulpaner, träskor, kanaler och cyklar

Tulpanernas Amsterdam | Bizbay

Tulpanernas Amsterdam är en av Europas vackra huvudstäder som lämpar sig väl för en konferensresa med hela teamet. Främja kreativiteten genom att binda fina tulpanbuketter och måla härligt färgglada träskor.

Tulpaner skapar glädje hos de flesta och att få beskåda dessa fantastiskt vackra blommor i någon av Amsterdams parker är en skönhetsupplevelse väl värd att minnas. Botanikern Carolus Clusius hjälpte till med att göra tulpanerna populära i Europa i början av 1600-talet. I dag har blommorna kommit att bli en av de mest populära blomsorterna att ha i trädgården och att ge bort som gåva. I Amsterdam finns både tulpanlökar och tulpanfröer att köpa för att ta med hem som gåva till nära och kära. Att tillsammans binda tulpanbuketter är en rolig aktivitet för hela teamet. Konferens Amsterdam – härliga tulpaner i mängder av färger.

Att måla träskor är också en rolig aktivitet som ni med fördel kan ägna er åt en dag i Amsterdam. Låt kreativiteten flöda och skapa era egna helt unika träskor. Ett sätt att främja och upptäcka den inre skaparglädjen. Egenmålade träskor är dessutom ännu trevligare presenter att ta med hem än de träskor som säljs i Amsterdams souvenirbutiker. Konferens Amsterdam – upptäck den inre skaparglädjen!

Att besöka en väderkvarn är ytterligare en intressant aktivitet i Amsterdam. En av de mest kända väderkvarnarna i Amsterdam är De Bloem. Den byggdes år 1786 och här maldes vete fram till slutet av 1800-talet. Den väderkvarnstyp som vi i Sverige i dag kallar för holländare, som finns bland annat på Öland, på Gotland och i Skåne, har sitt ursprung i Holland. Holländaren har en toppkupol som är roterbar. Toppkupolen går att vrida i önskad riktning och på så sätt kan vindens kraft utnyttjas optimalt. Att besöka en väderkvarn kan ge en inblick i hur väderkvarnarna har bidragit till samhället. Konferensresa Amsterdam – ta chansen att se en väderkvarn inuti.

Företagsresa Amsterdam – upptäck en av världens mest cykelvänliga städer.

Med endast en dryg timmes flygfärd når ni Amsterdam från Göteborg eller Stockholm. Därför är Företagsresa Amsterdam det perfekta alternativet för er som inte vill lägga alltför lång tid på resan. Ni kan redan på förmiddagen samma dag börja utforska den nederländska huvudstaden tillsammans. Amsterdam kallas ibland för norra Europas Venedig. Stadens nätverk av kanaler från 1600-talet skrevs år 2010 in på Unescos världsarvslista. En båttur på stadens kanaler är en mycket trevlig aktivitet. Ett konferenspass ombord på båten bidrar lätt till god stämning i teamet och skapar en konferens utöver det vanliga. Konferensresor Amsterdam – med härliga båtturer genom den nederländska huvudstaden.

Boka konferensresa Amsterdam och upptäck en av världens mest cykelvänliga städer. Att ta sig runt på cykel i Amsterdam är en trevlig upplevelse. De flesta huvudgator har huvudgator och det finns gott om cykelparkeringar. Cirka 30 procent av all transport i staden sker på cykel. Dessutom är biltrafikens hastighet anpassad till cyklisterna på de sträckor där bilbanan går ihop med cykelbanan. Konferens Amsterdam – upptäck staden från cykelsadeln.

Efter en cykeltur i den nederländska huvudstaden kan det vara skönt att sätta sig ner i gräset i en park och koppla av en stund. Vondelpark är Amsterdams största stadspark. Den har fått sitt namn efter diktaren och författaren Joost van den Vondel. Kanske vill ni passa på att skriva ner en dikt eller en berättelse om era upplevelser i Amsterdam för att sedan läsa högt för varandra. Ett intressant sätt att se och förstå varandras perspektiv.

Konferens Amsterdam – upplev Amsterdams sköna parker.