Konferens Riga – upptäck Baltikums skönhet

Konferens Riga – upptäck Baltikums skönhet | Bizbay

Lettlands huvudstad Riga ligger vackert vid floden Daugava. Baltikums största stad lämpar sig väl för en konferensresa över en weekend. Det är bra flygförbindelser från både Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. Restiden med flyg är cirka två timmar. Boka Konferensresa Till Riga och upptäck ett av Europas just nu hetaste resmål. Se Sankt Peterskyrkan och domkyrkan i Gamla stan, Vecrīga. Vandra runt i saluhallarna – som tidigare fungerade som hangarer för zeppelinare – där mängder av lokala specialiteter finns att smaka. Produkter från lokala bönder, ekologiska grönsaker och färskfångad fisk. Besök kurorten Jurmala som ligger endast 25 kilometer från huvudstaden, vandra längs de vackra sanddynerna och betrakta träarkitekturen i Art Nouveau-stil i staden. I Jurmalas närhet ligger även nationalparken Kemeri, ett Natura 2000-område med rik biologisk mångfald, nyttig luft och helande mineralvatten. Konferensresa Riga blir enkelt en stärkande hälsoresa som ger nytt liv åt trötta själar. Konferens Riga – god och hållbar hälsa för företagets alla medarbetare.

Kemeri nationalpark är perfekt för företaget som önskar en aktiv konferensresa. Fina vandringsleder genom den vidsträckta nationalparken bjuder på näst intill obeskrivligt vackra naturupplevelser. Andas in den friska luften, betrakta det speciella ljuset och känn doften av mossa och tallbarr. Genom att kombinera aktiviteter i Kemeri nationalpark med boende i hälsostaden Jurmala och kvällsutflykter till Riga gör ni konferensresan fulländad. Kvällsutbudet i Riga är stort. Passa på att betrakta frihetsmonumentet, som har kommit att bli en viktig symbol för Lettlands frihet, oberoende och självständighet. Gå på upptäcktsfärd bland stadens alla vackra hus i jugendstil exempelvis på Alberta street. Njut av restaurangernas kreativa menyer med lokalproducerad mat, lagad på ekologiska råvaror. Beskåda Riga från en annan vinkel med en båttur på floden Daugava, där vikingarna färdades för länge sedan. Konferensresa Riga är ett mycket prisvärt alternativ som ger väldigt mycket tillbaka till alla resenärer. Konferens Riga – upptäck Baltikums skönhet.

Att åka på en hälsosam konferensresa med gemensamma aktiviteter för företagets alla medarbetare är ett utmärkt sätt att stärka gruppen och skapa god trivsel på jobbet. Som en kick-off-resa är det också ett bra sätt att låta nya medarbetare känna sig inkluderade i gruppen och i företagets roliga resa. Det gör det enklare för alla i gruppen att arbeta bättre tillsammans. Boka Konferensresa Till Riga och ge tid och utrymme för kollegorna att lära känna varandra bättre. Några dagars vistelse i den lettiska huvudstaden Riga i kombination med några dagar i kurorten Jurmala och gemensamma aktiviteter i vackra Kemeri nationalpark höjer lätt stämningen i gruppen. Med den höga stämningen följer även bättre prestationer i arbetet. Det är viktigt att ha kul på jobbet. Konferensresa Riga – upplev fördelarna med en aktiv konferens vid Östersjön. Konferens Riga – hälsosamma aktiviteter i grupp gör gott för hela företaget.