KONFERENS TRÄNING – för ökat välmående

korrekturläsning

Bjud kollegorna på något alldeles extra. En träningskonferens med tema träning och hälsa kan vara en välbehövlig paus från vardagen och samtidigt ge både ny energi åt medarbetarna och ökad arbetsglädje i teamet. Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder träningskonferenser på flera olika platser runt om i världen. Oavsett vilken typ av träning ni väljer att inkludera på konferensresan så kan ni räkna med god gemenskap i gruppen. Att ha roligt tillsammans är ett måste för att alla ska trivas och för att företaget ska vara välmående. Såväl varje individ som hela företaget gynnas av en Träningskonferens.

Boka en Träningskonferens och upplev roliga, aktiva dagar tillsammans. Börja dagen med ett yogapass eller en promenad på stranden och njut av en god frukost på hotellet. Påfyllda med positiv energi är alla väl förberedda för att sätta igång med dagens konferenspass. Konferenspass utomhus är något som vi verkligen rekommenderar och något som brukar vara ett mycket uppskattat inslag på konferensresorna. Konferens Träning – med roliga och annorlunda konferenspass i stimulerande utomhusmiljö. 

Att vistas utomhus är i sig något som ger ny frisk energi. Att kombinera utomhusvistelsen med roliga aktiviteter gör konferensupplevelsen ännu mer unik. Prova till exempel en SUP-konferens, en konferens på en SUP-bräda. Stand Up Paddle är en rolig vattensport som blir allt mer populär. Efter SUP-passet smakar det ofta bra med middag. Tillbringa sedan kvällen med en intressant föreläsning om exempelvis motivation, målmedvetenhet och teamkänsla. Konferens Träning – en god investering i teamet. 

KONFERENSRESA TRÄNING i soliga Lissabon

Den portugisiska huvudstaden Lissabon ligger vackert vid floden Tejos mynning i Atlanten. Lissabon är en av Europas soligaste städer med över 300 soldagar om året. Det gör att Lissabon är en perfekt destination för alla som gillar sol och värme. De närliggande orterna Cascais och Estoril kallas ofta för Portugals riviera. Kombinera gärna storstaden Lissabon med ett par dagar vid havet i någon av de båda kustorterna. 

Det är enkelt att nå exempelvis Cascais. En 40 minuters resa med pendeltåg tar er till Cascais, som är lugnare än huvudstaden. I Cascais kan ni bo vid stranden och njuta av både strandpromenader och sandstränder. En rib-tur på havet är en rolig och fartfylld upplevelse. En tur med de snabba, stabila rib-båtarna är en frisk fläkt som lätt bjuder på skratt och glädje. 

Gruppresa Lissabon är en bra mix av nytta och nöje för företaget. Härliga och roliga aktiviteter tillsammans stärker gemenskapen i gruppen och får varje medarbetare att känna sig som en viktig del av teamet. Låt Konferensresa Träning bli en motivationshöjande faktor som skapar positiv förändring och utvecklar samarbetet till en helt ny nivå. Lägg in ett kreativt konferenspass där alla är med och verkligen tänker till om hur företaget kan utvecklas till det bättre. Arbetsglädjen är viktig för företaget och kan lätt bidra till minskad sjukfrånvaro och ökat engagemang.

Konferensresa Träning ökar lätt välmåendet, bidrar till en bättre hälsa och en effektivare verksamhet. Oavsett vilken destination eller vilka aktiviteter ni väljer så är en konferensresa med träning på schemat stärkande för gruppen.