Konferensresa Barcelona – vandring, gastronomi, konst och kultur

Konferensresa Barcelona | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferensresa Barcelona – vandring och gastronomi

I Katalonien finns många fina vandringsleder med olika svårighetsgrad. Det är möjligt att gå kortare dagsturer eller att gå längs långdistansleder och övernatta längs vägen. Med konferensresa Barcelona kombinerar ni enkelt vandring på landsbygden med andra gruppstärkande aktiviteter i storstaden.

Att vandra längs Kataloniens kust är verkligen en skönhetsupplevelse. Höga klippor, små vikar och härliga stränder. Här är det lätt att känna vördnad inför naturen. Att bo på en lantgård, vakna upp en tidig morgon och blicka ut över vinodlingarna är en extraordinär upplevelse. Konferensresa Barcelona – med härliga upplevelser på den katalanska landsbygden.

Konferensresa Barcelona med vandring på schemat ger en god inblick i Kataloniens kultur och dess gastronomi. Besök områdets odlingar och smaka de lokala delikatesserna såsom viner, olivolja och ostar. Konferensresa Barcelona – gastronomiska utflykter i soliga Spanien.

Vandring Barcelona – teambuilding genom vandring.

Konferens Barcelona – med smak av havet

De gotiska kvarteren i den gamla delen av Barcelona är väl värda ett besök. Här är det ljuvligt att strosa runt och beskåda gamla kyrkor, torg och marknader. Här finns till exempel katedralen i Barcelona som har en vacker innergård där 13 vita gäss går omkring. Slå er ner på någon av kvarterets många restauranger och smaka gärna någon av de lokala katalanska maträtterna, till exempel ”arròs negre”, en rätt med skaldjur och ris som har fått sin svarta färg från bläckfiskbläck. Konferens Barcelona – med en pikant smak av havet.

El Raval är ett område i Barcelona som lockar allt fler besökare. Här finns till exempel Museet för nutidskonst i Barcelona, MACBA och Centret för nutidskultur i Barcelona, CCCB. Konferens Barcelona – konst och kultur.

Konferensresa Barcelona – upptäck Barcelonas stadsdelar.

Konferens i Barcelona är utmärkt för roliga aktiviteter tillsammans med teamet. Konferens i Barcelona – för starkare gemenskap i gruppen.