Den tyska huvudstaden Berlin är en allt mer populär konferensdestination med ett stort utbud av kultur, trendiga restauranger och hållbart mode. En metropol i Europa som snabbt förändras. Festivaler, arkitektur och konst. Mångfald och konstnärlig frihet präglar staden. Att förlägga konferensen i Berlin kan lätt ge en energikick och en obändig tro på att allt är möjligt. Berlin andas framåtanda, drivkraft och optimism. Boka Konferensresa Berlin, hyr cyklar och ge er ut på stadens gator för att betrakta stadens gatukonst. Slå er ner på ett av stadens många caféer, diskutera innovationer och lägg tillsammans upp en hållbar strategi för företagets framtid.

En Resa till Berlin med fokus på hållbarhet och en miljövänlig livsstil är något som kan vara uppmuntrande för alla. Ekologiska hotell, veganska skor och restauranger med zero waste-tänk ger en känsla av att det faktiskt inte är så svårt att ställa om till en hållbar livsstil. Det enorma skogsområdet Grunewald lämpar sig väl för ett konferenspass i form av Walk & Talk. Med vandring i Grunewald på konferensschemat kan Konferensresa Berlin enkelt bli en kombination av friskvård, friluftsaktiviteter och avkoppling.

Att gå på spa i Berlin efter en dags sightseeing är också en härlig och avkopplande upplevelse som garanterat ger ny kraft åt alla medarbetare. Yoga är ytterligare en aktivitet som enkelt bidrar till kollegornas välmående. En hållbarhetstrend som har kommit för att stanna. Konferensresa Berlin – med vandring, välgörande spa och yoga.

Företagsresa Berlin – med inslag av organisk och futuristisk arkitektur

En företagsresa till Berlin är enkelt att hinna med för företaget som föredrar en konferens som sträcker sig endast över en helg eller ett fåtal dagar. Med flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn är ni framme i Berlin efter en flygtid på endast två timmar. För den som inte vill flyga är det även enkelt att ta sig till Berlin med buss eller tåg. Kasta er in i folklivet i Berlin, njut av en vegetarisk lunch och förlägg ett konferenspass utomhus på eftermiddagen. Kanske hinner ni även med en kortare genomgång på hotellet innan ni ger er ut i den tyska huvudstadens nattliv. Berlin är absolut en av Tysklands bästa partystäder och en kväll på en av stadens alla takbarer är en rolig upplevelse att ha med sig hem i bagaget.

Trots att Berlin är en modern stad med framåtanda finns naturligtvis även mängder av historiska monument och platser att besöka för dem som hellre reser bakåt i tiden. Berlins historia har mycket kunskap att erbjuda.

Berlins arkitektur har också mycket att erbjuda. Berliner Philharmonie rymmer många konserter och här spelar symfoniorkestern Berlinfilharmonikerna, som grundades redan år 1882. Byggnaden Berliner Philharmonie ritades av den tyske arkitekten Hans Scharoun, en av de främsta företrädarna för den organiska arkitekturen, det vill säga arkitektur som förespråkar harmoni mellan människan och naturen. Företagsresa Berlin – med arkitektur som tema.

Sony Center designades av den tysk-amerikanske arkitekten Helmut Jahn (1940–2021) och öppnade år 2000. Byggnaden rymmer Sonys europeiska huvudkontor. I byggnaden finns även restauranger, biografer och ett filmmuseum. Sony Center har ett futuristiskt, tältliknande tak.

I den tyska huvudstaden Berlin är det enkelt att finna exempel på kreativ utveckling, hållbar design och hållbara produkter. Här har idén om en cirkulär ekonomi fått ett starkt fäste.

Hjärtligt välkomna till Berlin! Herzlich Willkommen in Berlin!