KONFERENSRESA KÖPENHAMN – arkitektur, litteratur och kultur i den danska huvudstaden

KONFERENSRESA KÖPENHAMN | Bizbay

Det är enkelt att ta tåget till Danmarks huvudstad Köpenhamn och snabbt är ni framme i Nordens port mot Europa. Köpenhamn är den perfekta destinationen för företaget eller föreningen som önskar en givande konferens under en helg. Att upptäcka staden på cykel är populärt. Här finns inte mindre än 390 kilometer cykelvägar. Med boende på ett konferenshotell mitt i staden har ni mängder av upplevelser inom räckhåll.

KONFERENS KÖPENHAMN erbjuder allt ifrån vackra parker, torg fulla av folkliv, smaskiga smörrebröd, äkta dansk röd pölse, en promenad på Ströget – som är en av Europas längsta gågator – till intressant arkitektur, besök i fristaden Christiania och den botaniska trädgården, ”Botanisk Have”, som är en del av Köpenhamns universitet och fungerar som både forskningsinstitution och rekreationsområde.

BOKA KONFERENSRESA KÖPENHAMN, hoppa upp på cykelsadeln och ge er ut på en spännande upptäcktsfärd tillsammans. Köpenhamn är en platt stad, vilket gör att det är enkelt att cykla i staden. Passa gärna på att ha ett konferenspass ombord på en båt och upplev staden från vattnet.

En promenad längs hamnen på Christians Brygge leder fram till kungliga biblioteket – Det Kongelige Bibliotek – som är en del av Danmarks nationalbibliotek. Det Kongelige Bibliotek har Danmarks mest kompletta samling av böcker som är tryckta i Danmark och även utländska böcker som handlar om Danmark. En tillbyggnad till biblioteket kallas för ”Den svarta diamanten” – Den Sorte Diamant. Fasadmaterialet är granit och byggnaden ritades av arkitektbyrån Schmidt Hammer Lassen.

KONFERENS KÖPENHAMN med litterärt tema kan vara en god och intressant idé. Läs böcker av några av Danmarks främsta författare såsom H.C. Andersen, Søren Kierkegaard, Karen Blixen och Peter Høeg. Besök till exempel stadsdelen Nørrebro och kyrkogården Assistens Kirkegård, där bland andra tidigare nämnda författare H.C. Andersen och Søren Kierkegaard är begravda. Johannes Vilhelm Jensen tilldelades Nobelpriset i litteratur år 1944 ”för den sällsynta kraften och frodigheten i hans diktarfantasi, förenad med vittfamnande intellektualitet och djärv, nyskapande stilkonst”. KONFERENSRESA KÖPENHAMN – en litterär resa genom den danska huvudstaden.

BOKA KONFERENSRESA KÖPENHAMN – diskutera framtiden tillsammans

Dags att samla kollegorna och på allvar diskutera företagets framtid? BOKA KONFERENSRESA KÖPENHAMN, kombinera allvaret med nöje och räkna med att göra succé. KONFERENSRESA KÖPENHAMN kan lätt höja motivationen och arbetslusten hos alla kollegor. En väl värd investering. Ta gärna en titt på operahuset i Köpenhamn – Operaen på Holmen – Danmarks nationalopera som ritades av arkitekt Henning Larsen. En kopp varm choklad i Nyhavn smakar alltid bra en kulen höstdag eller en kall vinterdag.

Oavsett vilka aktiviteter ni föredrar så är Köpenhamn en intressant destination. Den danska huvudstaden har ett stort utbud av det mesta, inte minst god mat. Här finns goda möjligheter att göra kulinariska utflykter av allehanda slag. Låt maten förena och förgylla konferensen. Diskutera i grupper, utveckla grupparbetet och förmågan att samarbeta. Gruppövningar och gruppaktiviteter gör konferensresan effektiv och är bra sätt att föra samman medarbetare på ett helt nytt sätt. En starkare gruppkänsla ger en väl fungerande grupp och gynnar problemlösningsförmågan.

KONFERENS KÖPENHAMN – fina upplevelser, arkitektur, litteratur och kultur, god mat och god dryck. Och framför allt – starkare tillsammans.