KONFERENSRESA ROM – för en starkare laganda

konferens rom | Bizbay

En resa till Rom och Vatikanstaten är en resa till romersk-katolska kyrkans centrum. Italiens huvudstad – och landets största stad – med cirka 2,9 miljoner invånare rymmer ett av världens vackraste världsarv. Vatikanstaten, en av kristendomens heligaste platser, är en unik samling konstnärliga och arkitektoniska mästerverk. Gudomlig skönhet. I centrum ligger Peterskyrkan intill vackra palats och trädgårdar och ett stort cirkulärt torg. Att besöka platsen och Peterskyrkan är en andlig upplevelse. Kyrkobyggnadens arkitekter är bland andra Bramante, Raphael, Michelangelo, Bernini och Maderno. BOKA KONFERENSRESA ROM och upplev denna unika plats. ”Den eviga staden” har definitivt mycket att erbjuda alla besökare. Den italienska huvudstaden, belägen vid floden Tibern, är säte för tre av FN:s fackorgan; Förenta nationernas livsmedels- och jordbruksorganisation, FAO, Internationella fonden för jordbruksutveckling, IFAD, samt Världslivsmedelsprogrammet, WFP. Låt KONFERENSRESA ROM bli en kombination av upplevelser mitt i stadens centrum och ett besök på landsbygden och en vingård i Roms vindistrikt Castelli Romani där Påven har sitt sommarpalats. Området Castelli Romani ligger vackert beläget vid Albanobergen sydöst om Rom. Castelli Romanis vulkaniska jord bidrar till att utsökta viner produceras i området. Med direktflyg från flera orter i Sverige når ni enkelt och smidigt Rom på en förmiddag och ni hinner med en lunch på en vacker vingård på landsbygden innan ni reser vidare in mot stadens centrum. KONFERENS ROM – gudomlig skönhet vid floden Tibern.

Konferenshotell i Rom

Utbudet av konferenshotell i Rom är stort och Hummingbird Grupp & Konferens hjälper er gärna att finna just det hotell som passar bäst för er. Föredrar ni ett litet hotell med personlig prägel så ordnar vi det. Vill ni bo i en häpnadsväckande historisk byggnad så är det inga problem. BOKA KONFERENSRESA ROM och känn historiens vingslag. Prioriterar ni miljön så finns det många miljövänliga hotell att välja mellan. Många föredrar att bo i den gamla pittoreska stadsdelen Trastevere med närhet till små genuina trattorior där kvällens middag med fördel avnjuts, kanske med efterföljande kulturellt evenemang i form av teater, konsert eller annat evenemang helt enligt era önskemål. I Trastevere finns Santa Maria, sannolikt Roms första Maria-kyrka. Det är trevligt att promenera längs de pittoreska gatorna och gränderna i Trastevere. Med boende på ett hotell i området har ni nära till allt. Börja nästa dags morgon med några timmars konferens på hotellet innan ni åter beger er ut i den italienska huvudstaden Rom och dess ljuva atmosfär.

Gruppresor till Rom Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder gruppresor till Rom där ni själva bidrar till att skapa just det program som ni önskar. Tillsammans planerar vi resan. På plats i Rom kan ni ägna er åt gemensamma gruppaktiviteter som är så viktiga för att alla i gänget ska känna sig delaktiga. Låt KONFERENSRESA ROM bli en del av företagets utveckling i arbetet för att främja bättre kommunikation mellan företagets alla medarbetare. På en gruppresa har ni alla möjligheter att skapa en bättre laganda där alla är medvetna om både helheten och den egna rollen i gruppen. KONFERENS ROM – lär känna varandra och skapa en bättre laganda.