Upplev de centraleuropeiska huvudstädernas skönhet på en konferensresa till Budapest eller Prag

Upplev de centraleuropeiska huvudstädernas skönhet på en konferensresa till Budapest eller Prag | Bizbay

Är det dags att investera i en konferensresa utomlands för att ge alla företagets medarbetare en extra energiinjektion, ett uppfriskande miljöombyte och tid att verkligen vara tillsammans under upplevelserika konferensdagar? Då kan en konferensresa till Budapest eller en konferensresa till Prag definitivt vara just det som ert företag söker. Och ingenting är naturligtvis omöjligt – kontakta Hummingbird Grupp & Konferens så hjälper vi er att skräddarsy konferensresan efter just era önskemål. De båda centraleuropeiska huvudstäderna Budapest i Ungern och Prag i Tjeckien lockar båda med sin skönhet. Fantastiska byggnader, vackert läge vid floden Donau respektive Moldau, god mat och möjlighet till sköna spaupplevelser. En konferensresa till Budapest eller en konferensresa till Prag erbjuder det där lilla extra som bidrar till en riktigt lyckad konferens.

Väljer ni att åka på en konferensresa till Budapest bör ni inte missa ett besök på någon av stadens många spaanläggningar för att njuta av massage, kroppsbehandlingar och termalbad i världsklass. En kombination av konferensresa utomlands och spaweekend kan ha en oväntat livgivande effekt och ge företagets medarbetare massor av ny energi.
Budapest har dessutom ett mycket rikt kulturutbud. Välj bland mängder av evenemang för att anpassa kvällsaktiviteterna efter era önskemål. Med boende på hotell med bra konferensutrustning och närhet till stadens olika aktiviteter är det enkelt att lägga upp ett schema för effektiva konferensdagar. Ett smidigt sätt att kombinera nytta och nöje.
Konferensresa till Budapest – en spaweekend med inslag av kultur.

En konferensresa till Prag är också ett bra alternativ för en riktigt lyckad weekendkonferens. Bara att gå runt i staden och beskåda alla vackra byggnader är en intressant upplevelse i sig. Att vandra över Karlsbron som sträcker sig över floden Moldau är en fin kvällsaktivitet som passar de flesta. Härlig stämning råder på bron där konstnärer ställer ut och säljer sina alster. Ta en lugn kvällspromenad, betrakta folklivet och stanna till och titta lite närmare på Karlsbrons 30 helgonstatyer.

Konferensresa till Prag – med stämningsfull vandring över vackra Karlsbron.
För den litteraturintresserade kan en konferensresa med tema Franz Kafkas Prag vara en intressant upplevelse som ger gott om utrymme för litterära och filosofiska diskussioner. Ett besök på Franz Kafka-museet ger fördjupade kunskaper om författaren som levde 1883–1924. Franz Kafka föddes i Gamla Stan i Prag, ett område med många intressanta byggnader. Konferensresa till Prag – med tema Franz Kafka.

Att investera i en konferensresa utomlands är ett enkelt sätt att med glädjerika konferensdagar skapa gemensamma upplevelser och på så sätt stärka gemenskapen på arbetsplatsen. Med fina minnen från en av Centraleuropas vackraste huvudstäder kommer varje medarbetare tillbaka till jobbet med ny energi. Med en starkare laganda kan teamet med gemensam kraft vandra vidare mot nya mål.