Konferensresa till Mallorca – Kultur, vandring och gastronomi

En konferensresa till Mallorca är det perfekta alternativet för företaget som önskar en kombination av förstklassig konferensanläggning, hotell med hög standard, strandaktiviteter, vandring i genuina byar, kultur och nattliv i Palma. Några dagar tillsammans på Mallorca ger ett mer sammansvetsat gäng som kommer tillbaka till kontoret med ny, härlig energi och kraft att ta sig an företagets nya spännande utmaningar.

Konferensresa med aktiva inslag

En konferensresa till Mallorca med boende i Palma ger bra möjligheter att som grupp tillsammans utforska regionen Balearerna. Gruppaktiviteter i form av vandring är ett skönt sätt att slappna av och samtidigt vara fysiskt aktiv, något som lätt bidrar till en härlig stämning i hela teamet. Var och en går framåt i sin takt, men alla går framåt tillsammans. Med olika perspektiv och infallsvinklar växer hela gruppens dynamik.

Konferensresa med historia och arkitektur i fokus

En konferensresa till Barcelona passar företaget med historieintresserade medarbetare som gärna ger sig ut på vandringar i staden för att utforska intressant arkitektur och snygg design. Det kreativa företaget har absolut mycket att hämta i en stad av mångfald som Barcelona. Livliga diskussioner och utbyte av tankar och idéer gör att hela teamet lätt utvecklas tillsammans för nya kreativa lösningar på de problem som företaget dagligen ställs inför.

Konferensresa med fokus på teambuilding

En konferensresa till Barcelona gör att en dag på jobbet kan innehålla konferens på hotellet på förmiddagen, siesta på eftermiddagen och en beachvolleybollmatch på kvällen innan alla tillsammans avnjuter en god middag. De gemensamma aktiviteterna ger stor möjlighet för alla att lära känna varandra bättre, något som kanske inte alltid fullt ut hinns med hemma på kontoret under stressiga dagar. Barcelona är en ljuvlig stad belägen vid Kataloniens kust.

Konferensresa till Amsterdam – i en av Europas mest cykelvänliga städer
En konferensresa till Amsterdam är ett smidigt sätt att investera i medarbetarnas välmående. Välmående medarbetare ger i sin tur bättre trivsel på jobbet och skapar ett bättre fungerande lagarbete. Strosa runt på blomstertorg fyllda av tulpaner, gå på ett av stadens alla muséer och hyr en cykel och cykla runt i en av Europas mest cykelvänliga städer. En båttur längs en av den nederländska huvudstadens alla kanaler är också en härligt uppfriskande upplevelse.

Konferensresa med konst och kultur i fokus

En konferensresa till Amsterdam är en resa i konstens tecken för den som så önskar. Rembrandt och van Gogh hör till Nederländernas stora konstnärer. Rembrandthuset, det hus där den nederländske målaren Rembrandt van Rijn bodde under åren 1639–1658, är idag ett konstmuseum. Vincent van Gogh inspirerades mycket av att vistas ute i naturen, något som visar sig i många av hans konstverk. Amsterdam – med konst och upptäckarglädje.

Behåll medarbetare med konferensresan

En konferensresa utomlands är en härlig och energigivande upplevelse för varje medarbetare. En bra grund för ett effektivt samarbete. Några dagar i ny miljö med konferens, fartfyllda aktiviteter och skön avkoppling ger piggare medarbetare och en kraftfull organisation. Se, upplev och lär tillsammans!