Lös lån och kredit och spara tusenlappar

Lös lån och kredit och spara tusenlappar | Bizbay

Har du satt dig ner nu efter sommaren och gått igenom dina lån och kontokrediter och kanske insett att de är rätt många? Lugn. Genom att lösa dina dyra lån och krediter och samla dem på en och samma plats slipper du oroa dig över att hålla reda på alla och dessutom betala onödiga kostnader. När du har alla små lån samlade till ett enda större kan du förhandla dig till bättre villkor vilket gör att du kan spara många tusenlappar varje år.

När du löser smålån och krediter och samlar dem till ett enda lån har du större chans att få en betydligt bättre ränta. Du slipper dessutom ägna tid åt att hålla reda på alla olika räkningar och betalningsavtal. Med lån och kredit på samma plats får du en enda räkning och därmed också en enda aviavgift. Bara en sådan förändring kan innebära fina besparingar i längden.

Få en bättre koll på din privatekonomi och få pengar över till annat

Har du någon gång hamnat i knipa och tvingats ta ett sms-lån? Det kan hända alla, men tyvärr innebär det ofta otroligt höga räntor och avgifter som du tvingas betala varje månad. Det innebär såklart en stor ansträngning för din ekonomi. Sätt dig därför ner och gör en tydlig översikt över vilka lån du har och vilka avgifter de har och ansök sedan om att få lösa dina lån och krediter. Detta gör du genom att ta kontakt med ett företag som kan betala ut lånet till dig för att du på så sätt kan betala av skulderna. Du behöver dock inte betala skulderna med det lån du tagit, men det gör också att det är större press på dig själv att faktiskt betala av det och sedan hålla i pengarna. Tack vare att du kan samla dina lån kommer du att få en betydligt bättre koll på din privatekonomi och få chans att förbättra den avsevärt. Den inre stressen kommer antagligen också minska när du slipper alla olika räkningar varje månad och de många avgifter du tvingats betala. Detta är trots allt pengar som du kan spara när du nu bara får en aviavgift.

Ta kontakt med rätt företag

Det du bör tänka på när du ska lösa lån och krediter är att kolla upp vilka krav företaget ställer. Ibland får du inte ha några betalningsanmärkningar och du bör ha en tillräckligt stor inkomst för att klara av att betala tillbaka på lånet. Det finns också åldersgränser för hur gammal du måste vara för att få hjälp och där gäller oftast 18 år, men i vissa fall även 20 år. Du ska vara folkbokförd i Sverige och inte ha några skulder hos Kronofogden.