Skidkonferens – rörelse, glädje och motivation på topp

Skidkonferens | Hummingbird Grupp & Konferens

Skidkonferens – utomhusaktiviteter i härlig fjällmiljö och joddling i Tyrolen

Att hålla motivationen på topp i teamet kan vara en utmaning för många företagsledare. Investera i en skidkonferens och njut av fördelarna med gemensamma roliga utomhusaktiviteter i härlig fjällmiljö. Det är något speciellt med ljuset i de gnistrande skidbackarna som lätt höjer humöret och ger gott om energi. Skidkonferens – med humöret på topp.

En skidkonferens till Alperna kan ni lätt kombinera med storstadsliv. Väljer ni till exempel Sölden i Tyrolen i Österrike som er konferensdestination kan ni med fördel kombinera med någon dag och någon natt i Tyrolens huvudstad Innsbruck. Staden Innsbruck är vackert belägen mitt bland majestätiska alptoppar. Konferensresa i Tyrolen – upplev äkta joddling i autentisk miljö.

Skidkonferensresa – värdefull tid tillsammans i skidbacken

En konferensresa med utomhusaktiviteter på schemat kan vara den energikick som teamet behöver efter långa, tröga, mörka höstmånader. Ladda upp inför det nya året med en härligt aktiv skidkonferensresa. Ta er tid att vara tillsammans och lära känna varandra på djupet. Ett konferenspass i skidbacken kan ge goda insikter om hur teamet fungerar i grupp. Skidkonferens – åk skidor, ha kul och diskutera vågade framtidsvisioner. Skidkonferens – vackra utsikter bidrar till varje medarbetares välbefinnande. Skidkonferens – en fin investering som lönar sig i längden.

Skidkonferens i Sälen – lyft varandra till nya höjder

En skidkonferens i Sälen ger goda möjligheter till skidåkning anpassad efter varje individ i teamet. Pister i olika svårighetsgrader bjuder in till härliga och roliga upplevelser. Varva skidåkningen med konferenspass och prova gärna att förlägga konferensen på hög höjd. Våga drömma stort. Skidkonferensresa – med utrymme för samtal om stort och smått. Skidkonferens i Sälen – lyft varandra till nya höjder.