Sugen på en mysig helg med familjen? Boka några nätter på hotell i Jönköping!

Sugen på en mysig helg med familjen? Boka några nätter på hotell i Jönköping | Bizbay

Med sitt vackra läge precis intill Vättern och sina otaliga aktiviteter och besöksmål att välja bland, är Jönköping en självklar favorit för weekendresor i Sverige. Funderar du och familjen på vart nästa resa ska gå, är denna småländska stad ett utmärkt val som kommer göra allas önskningar tillfredsställda. Boka några nätter på hotell i Jönköping och njut av några glädjefyllda dagar tillsammans!

Ett varierat utbud av caféer och restauranger nära ditt hotell i Jönköping

I Jönköping ryms såväl stadspuls och ett hett restaurangliv som strandhäng och vackra naturupplevelser. Inne i stadskärnan ringlar sig mysiga gränder fram mellan en blandning av nya och gamla byggnader med Vätterns södra strand skymtandes i bakgrunden. Boka ett hotell i Jönköping nära centrum och ta med barnen till ett glasscafé nere vid hamnen och titta på folket och båtarna som glider förbi eller boka ett bord på mysiga restaurang Sjön som kocken Tommy Myllymäki en gång i tiden startade upp. I Jönköping finns det gott om restauranger, krogar och caféer att välja mellan och det är enkelt att tillgodose alla smaklökar i ressällskapet. Väljer du ett hotell i Jönköping nära centrum är det alltid nära att ta sig till de olika matställena, vilket kan vara skönt om du reser med små barn och vill ha nära till sängen efter middagen.

Alltid nära till naturen när du bor på hotell i Jönköping

Trots att Jönköping är en relativt stor stad är det alltid nära till skog, vatten och naturupplevelser. Oavsett årstid finns det alltid spännande vandringsleder och naturområden att besöka, vilket är perfekt när du bor på hotell i Jönköping och vill planera en härlig dag tillsammans med familjen. Gör till exempel ett besök till Taberg som ligger 343 m.ö.h och njut av en magisk utsikt över Vättern och det intilliggande landskapet. Packa matsäck och duka upp en mysig picknick på toppen eller slå er ner på den restaurang som ligger där. Efteråt finns det till och med möjlighet att utmana familjemedlemmarna på en omgång minigolf! När du väljer att boka ett hotell i Jönköping är de magiska naturupplevelserna alltid bara några kliv bort och det kommer öppna upp för mängder av oförglömliga minnen tillsammans!

Bo på hotell i Jönköping och ha nära till polkagrisarnas stad

Något av det bästa med hotell i Jönköping är inte bara blandningen av stadsliv och natur, utan också närheten till den pittoreska staden Gränna. Gränna ligger endast 30 minuter med bil norrut från Jönköping längs med Vätterns östra kust. Gör därför ett stopp här på dit- eller hemresan och överraska barnen med så många polkagrisar de orkar äta. Gränna är nämligen känt för sin polkagristillverkning och längs med de små mysiga kullerstensgatorna ligger mängder av butiker med klubbor och karameller. I flera av dem får ni även chansen att se hur godistillverkningen går till, vilket garanterat kommer uppskattas av alla i sällskapet.

Hitta ditt bästa hotell i Jönköping idag och njut av denna vackra stad och dess omgivningar tillsammans med familjen!