Träningskonferens – gemenskap, rörelse och glädje

Träningskonferens – för både fysiskt och psykiskt välmående

En träningskonferens är en värdefull investering i kollegornas hälsa – både den fysiska och den psykiska. Konferensresa träning med yoga på schemat kan vara startskottet för en mer hållbar livsstil för alla företagets medarbetare. Mental träning hjälper alla att fokusera på det som verkligen är viktigt och kan på så sätt hjälpa till att bidra till både högre effektivitet på arbetsplatsen och en mer avslappnad tillvaro för varje individ på arbetsplatsen.

Många upplever stress i vardagen och stressrelaterade sjukdomar leder i vissa fall till sjukskrivningar. Därför kan en träningskonferens med tema yoga vara en mycket viktig utgångspunkt för en hälsosammare arbetsplats. Boka gärna in några intressanta föreläsningar. Det finns gott om hälsoinspiratörer och motivationsföreläsare som med stort engagemang kan tala om livsglädje, motivation och inre harmoni.

Konferens träning – med föreläsningar om kost och hälsa

En konferensresa till Turkiet är ett prisvärt alternativ och en träningskonferens i Turkiet ger goda möjligheter till många olika typer av träning såsom simning, vandring, vindsurfning, dykning, yoga på stranden, forsränning, cykling eller ståpaddling. Med andra ord goda möjligheter till mängder av roliga aktiviteter på dagens schema. Kombinera gärna med föreläsningar om kost och hälsa på kvällen. Hur påverkar kosten vårt välmående? På vilket sätt är Medelhavskosten nyttig? Konferens träning – provsmaka Medelhavskosten i Turkiet. Olivolja, fisk, frukt, nötter och grönsaker. Goda matvanor att introducera hemma i Sverige.

Konferensresa träning – för friska medarbetare

Konferensresa träning kan ge en välbehövlig paus från vardagens hårda arbete och bidra med ny energi till trötta medarbetare. Konferensresa träning med fokus på god och hälsosam kost kan dessutom bidra till en friskare framtid.

Boka konferens med Hummingbird och påbörja resan mot ett friskare liv.