Välj en flyttfirma som erbjuder både flyttningstjänster och förvaringstjänster

Välj en flyttfirma som erbjuder både flyttningstjänster och förvaringstjänster | Bizbay

Det är alldeles för lätt att fylla upp en lokal med allt möjligt, från produkter och möbler till dokument och andra viktiga eller mindre viktiga saker. Ibland kan det vara svårt att göra sig av med dessa. Vissa saker, exempelvis bokföringen, är rent olagliga att göra sig av med innan en viss tid har gått. Idag finns det dock flera sätt att frigöra utrymme på ett prisvärt sätt. Du kan hitta bra magasinering i Stockholm där du kan förvara allt du behöver på ett säkert sätt.

Magasineringen gör det lätt att lägga undan det som inte behövs

Ett magasin är helt enkelt ett förråd fast med bättre bevakning och oftast med många andra fördelar, exempelvis uppvärmning. Det finns flera bra företag att vända sig till i Stockholm om du behöver extra förvaringsutrymme, även om det bara är för en kort period. Ett bra tips är att vända dig till ett företag som både erbjuder magasineringen och även kan tänka sig att flytta på sakerna åt dig. En sådan flyttfirma gör det trots allt betydligt lättare för dig att förvara alltihop, du slipper till och med bära dit lådorna.

Att tänka på om du ska förvara bokföringen

Bokföringslagen har flera krav när det kommer till förvaringen av viktiga ekonomiska dokument. De kräver bland annat att informationen ska förvaras lättillgängligt och säkert, samt helst inom landet. För att du ska kunna förvara bokföringen i enlighet med bokföringslagen behöver du vända dig till ett företag som erbjuder arkivering av hög kvalitet. Arkiveringen går ut på att dokumenten förvaras på ett sådan sätt att de både uppfyller bokföringslagens krav och även andra eventuella regler, exempelvis säkerhetsklass och dylikt. Att arkivera din bokföring är inget ovanligt, speciellt för företag som behöver utrymmet i den dagliga verksamheten.

Jobba smart och låt proffsen hjälpa till

Att hålla i en flytt, oavsett om det är en hel kontorsflytt eller arkiveringen av bokföringen, tar både tid och energi. Det innebär att den som ansvarar för flytten binder upp sig. Oftast blir det ett avbrott för samtliga i företaget, speciellt om det är hela kontoret som ska flyttas. Att ta hjälp av ett flyttföretag är en god idé. De kan säkerställa att flytten sker så snabbt, smidigt och säkert som möjligt. Du kan antingen välja flyttfirma och förvaringsfirma separat eller välja ett företag som erbjuder bägge tjänster. Oftast är det mer fördelaktigt att vända sig till ett företag som tar hand om allt, från flytt till förvaring.